Menu
Your Cart

Σετ Αποτρίχωσης Laser Philips BRI920/00 Laser για Πρόσωπο & Σώμα

Σετ Αποτρίχωσης Laser Philips BRI920/00 Laser για Πρόσωπο & Σώμα Αποτριχωτικές Μηχανές
Neo € Μετρητοις -11 %
Σετ Αποτρίχωσης Laser Philips BRI920/00 Laser για Πρόσωπο & Σώμα
Η προσφορά τελειώνει σε:
Day
Hour
Min
Sec
205,00€
182,00€
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
 • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
 • Κωδικός: Σετ Αποτρίχωσης Laser Philips BRI920/00

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

Σετ Αποτρίχωσης Laser Philips BRI920/00 Laser για Πρόσωπο & Σώμα

Συσκευή αποτρίχωσης με τεχνολογία IPL Lumea Advanced BRI921/00 της Philips. H Philips Lumea Advanced κάνει θαύματα στον περιορισμό της τριχοφυΐας στο σώμα. Οι ήπιοι παλμοί φωτός, εφόσον εφαρμόζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, διατηρούν το δέρμα σας μεταξένια απαλό κάθε μέρα

Απαλότητα που διαρκεί
IPL σημαίνει Intense Pulsed Light, δηλαδή έντονο παλμικό φως. Η συσκευή Lumea της Philips BRI921/00 χρησιμοποιεί ήπιους παλμούς φωτός στη ρίζα της τρίχας και θέτει τους θύλακες σε φάση ανάπαυσης, με αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας στο σώμα σου. Με την επανάληψη της εφαρμογής, το δέρμα σου θα είναι εξαιρετικά λείο χωρίς τριχοφυΐα. Αποτελεί μια ασφαλή και απαλή μέθοδο πρόληψης για την επανεμφάνιση της τριχοφυΐας ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές. Η συσκευή Lumea της Philips είναι κλινικά ελεγμένη και έχει αναπτυχθεί από δερματολόγους με στόχο μια πιο εύκολη και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης από την άνεση του σπιτιού σου.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Σύμφωνα με αντικειμενικές μελέτες, με μόλις 3 εφαρμογές επιτυγχάνετε τουλάχιστον 85%** μείωση της τριχοφυΐας με την Philips BRI921/00. Οι 4 πρώτες εφαρμογές πρέπει να γίνονται κάθε 2 εβδομάδες και μετά από αυτές θα πρέπει να δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για διατήρηση των αποτελεσμάτων, απλώς επαναλάβεις την εφαρμογή 4 εβδομάδες. Μετά από μόλις 8 επαναληπτικές εφαρμογές θα έχετε απαλλαχθεί από την τριχοφυΐα για τουλάχιστον 3 μήνες*.

*Αντικειμενικές μελέτες που έγιναν σε 48 γυναίκες σε Ολλανδία και Αυστρία έδειξαν πως μετά από έναν πλήρη κύκλο εφαρμογών (12 εφαρμογές) σημειώνεται κατά μέσο όρο 71% μείωση της τριχοφυΐας στα πόδια
**Η μέτρηση αφορά τα πόδια, το 67% 45 γυναικών δήλωσε ποσοστό επιτυχίας τουλάχιστον 85%.

Κατάλληλοι τύποι τρίχας και δέρματος
Η συσκευή Philips BRI921/00 Lumea Prestige λειτουργεί αποτελεσματικά, εύκολα και με ασφάλεια σε μια μεγάλη ποικιλία τύπων τριχοφυΐας και δέρματος. Προσφέρει αποτελέσματα σε φυσικό σκούρο ξανθό, καστανό και μαύρο χρώμα τρίχας και σε αποχρώσεις επιδερμίδας από πολύ λευκή έως σκούρα καστανή. Όπως και με τις άλλες εφαρμογές που βασίζονται στην αποτρίχωση IPL, η συσκευή Philips Lumea δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρίχες με λευκό/γκρίζο, ανοιχτό ξανθό ή κόκκινο χρώμα και δεν είναι κατάλληλη για πολύ σκούρες επιδερμίδες. Αυτό οφείλεται στην υψηλή αντίθεση των χρωστικών μεταξύ του χρώματος της τρίχας και της απόχρωσης της επιδερμίδας.

Αισθητήρας φωτότυπου δέρματος
Ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτότυπου δέρματος προσφέρει ασφάλεια με την Philips BRI921/00, καθώς ανιχνεύει το χρώμα του δέρματος στην αρχή κάθε συνεδρίας, αλλά και περιστασιακά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Αν ανιχνεύσει πολύ σκούρο φωτότυπο δέρματος γι' αυτό το προϊόν, διακόπτει αυτόματα την εκπομπή παλμών.

Περιοχές εφαρμογής
Χρησιμοποίησε την άφοβα για την αφαίρεση τριχών στο πρόσωπο (άνω χείλος, πιγούνι και φαβορίτες) και σε μέρη του σώματος με την Philips BRI921/00, όπως τα πόδια, τις μασχάλες, την περιοχή του μπικίνι, την κοιλιά και τα χέρια.

Επιπλέον ασφάλεια για το πρόσωπο
Χάρη στο πρόσθετο ενσωματωμένο φίλτρο φωτός με την Philips BRI921/00, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασφαλή αποτρίχωση του προσώπου στο επάνω χείλος, το πιγούνι, τα μάγουλα και άλλες ευαίσθητες περιοχές.

Γρήγορη αποτρίχωση στα πόδια
Μεγάλο παράθυρο για γρήγορη εφαρμογή σε περιοχές με μεγάλη επιφάνεια, όπως τα πόδια με την Philips BRI921/00.

Τρίμερ ακριβείας Satin Compact σε μέγεθος στυλό
Η συσκευασία περιλαμβάνει το πρακτικό τρίμερ από τη Philips BRI921/00, ένα διακριτικό εργαλείο ομορφιάς που αφαιρεί ακόμα και τις πιο λεπτές τρίχες του προσώπου εύκολα και γρήγορα.

Lumea App για να έχεις έναν προσωπικό βοηθό δίπλα σου
Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή της Lumea για την Philips BRI921/00 δωρεάν για να έχεις μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία της τεχνολογίας IPL, αποκλειστικά για εσένα. Είναι ο προσωπικός σου βοηθός που σε διαβεβαιώνει αν αξιοποιείς πλήρως τη συσκευή Lumea και αν τη χρησιμοποιείς σωστά για αποτελέσματα με διάρκεια. Η εφαρμογή σε βοηθά να δημιουργήσεις ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα χρήσης για κάθε σημείο του σώματός σας με συμβουλές καθ' όλη τη διάρκεια της κάθε θεραπείας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ελέγχεις τακτικά την εφαρμογή και να ενημερώνεσαι με τυχόν ειδοποιήσεις ή υπενθυμίσεις.

Τεχνολογία:

 • IPL σημαίνει Intense Pulsed Light, δηλαδή έντονο παλμικό φως. 
 • Η συσκευή Lumea της Philips χρησιμοποιεί ήπιους παλμούς φωτός στη ρίζα της τρίχας και θέτει τους θύλακες σε φάση ανάπαυσης, με αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας στο σώμα σας. 
 • Με την επανάληψη της εφαρμογής, το δέρμα σας θα είναι εξαιρετικά λείο χωρίς τριχοφυΐα. 
 • Αποτελεί μια ασφαλή και απαλή μέθοδο πρόληψης για την επανεμφάνιση της τριχοφυΐας ακόμα και στις ευαίσθητες περιοχές.
 • Η συσκευή Lumea της Philips είναι κλινικά ελεγμένη και έχει αναπτυχθεί από δερματολόγους με στόχο μια πιο εύκολη και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης από την άνεση του σπιτιού σας.

Τι προσφέρει:

 • Σύμφωνα με αντικειμενικές μελέτες, με μόλις 3 εφαρμογές επιτυγχάνετε τουλάχιστον 85%** μείωση της τριχοφυΐας. 
 • Οι 4 πρώτες εφαρμογές πρέπει να γίνονται κάθε 2 εβδομάδες και μετά από αυτές θα πρέπει να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
 • Για διατήρηση των αποτελεσμάτων, απλώς επαναλάβετε την εφαρμογή 4 εβδομάδες.

Λειτουργία:

 • Η συσκευή Philips Lumea Prestige λειτουργεί αποτελεσματικά, εύκολα και με ασφάλεια σε μια μεγάλη ποικιλία τύπων τριχοφυΐας και δέρματος. 
 • Προσφέρει αποτελέσματα σε φυσικό σκούρο ξανθό, καστανό και μαύρο χρώμα τρίχας και σε αποχρώσεις επιδερμίδας από πολύ λευκή έως σκούρα καστανή. 
 • Όπως και με τις άλλες εφαρμογές που βασίζονται στην αποτρίχωση IPL, η συσκευή Philips Lumea δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τρίχες με λευκό/γκρίζο, ανοιχτό ξανθό ή κόκκινο χρώμα και δεν είναι κατάλληλη για πολύ σκούρες επιδερμίδες. 
 • Αυτό οφείλεται στην υψηλή αντίθεση των χρωστικών μεταξύ του χρώματος της τρίχας και της απόχρωσης της επιδερμίδας.